GTA 5 Online: Snel geld + RP verdienen met Potshot missie [$13,000 + 2100 RP]

In Grand Theft Auto V Online heb je diverse manieren om geld en RP te verdienen. Zo kun je om de 48 minuten een auto verkopen aan Los Santos Customs, winkels roven, geldauto roven en missies voltooien.

Met missies krijg je naast RP ook nog eens geld, het bedrag dat je kan verdienen varieert heel erg. Zo kan je met de Survival-missie zo’n $30.000 verdienen. Dit duurt wel erg lang, je bent op z’n minst 30 minuten mee bezig. Dan is het ook nog eens ze vraag of je tussendoor niet doodgaat.

We hebben een manier ontdekt waarmee je veel sneller geld en rp kan verdienen. Met de Potshop missie kan je om de 5 minuten maar liefst $13,000 en 2100 RP verdienen. Hoe langer je over de missie doet des te meer geld en RP je krijgt. Volgens onze berekening is vijf minuten ideaal.

Enkele slimmeriken hebben een missie gemaakt genaamd Potshot. Dit is een hele makkelijke missie. Je dood twee wachters bij een brug, je wacht vervolgens op een busje die je moet stelen. Deze dien je dan naar een garage te brengen. Dat was het! Of had je meer verwacht? Dit hele proces duurt ongeveer anderhalve minuut. Als je direct de garage inrijdt krijg je weinig geld en RP. Je kan beter even wachten tot vijf minuten. Dit tikt namelijk aardig aan in geld en reputatiepunten. Voordat je begint met de missie dien je wel even de moeilijkheidsgraad op hard te zetten, zodat je extra 1,5x geld en RP krijgt.

Om de Potshot missie te kunnen spelen dien je wel deze eerst via je laptop, smartphone of computer toe te voegen aan je playlist. Klik op de onderstaande link en login met je GTA-account.

Link naar Potshop missie:

Nu dien je de Potshot missie toe te voegen aan je playlist. Aan de rechterzijde staat “ADD TO GAME” druk daar op. Dat was het je kan het nu uitdoen. De rest moet je op je PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One of Xbox 360 doen.

Potshop-missie

Start nu GTA Online op en ga naar Online > Playlists > My Bookmarked Playlists en selecteer Potshot mission. Wacht nu totdat de missie is geladen. Voor de gene die de missie niet begrijpt, kan de onderstaande video bekijken voor meer informatie.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen