‘Sony Xperia Z4 afbeelding gelekt’

Hackers hadden eerder al de filmafdeling van Sony gehackt. De e-mailbox van onder meer Michael Lynton, CEO van Sony Pictures, is geheel online geplaatst door de hackers. In een e-mail over de nieuwe James Bond-film Spectre hebben de hackers een conceptversie van de nog onaangekondigde Sony Xperia Z4 smartphone aangetroffen.

Sony Xperia Z4

Verdere details over de Xperia Z4 zijn niet bekend, maar er wordt wel gesproken over de mogelijke releasedatum. Het toestel zou in mei en november moeten verschijnen. Waarschijnlijk wil Sony in mei de Xperia Z4 lanceren en in november een kleinere Xperia Z4 Compact.

Zoals we op de bovenstaande afbeelding kunnen zien krijgt de Sony Xperia Z4 dan eindelijk afgeronde zijkanten. Het vertrouwde ronde aan en uit knop blijft.

Sony Xperia Z4

Verder wil Sony flink in de buidel grijpen om de Xperia Z4 te promoten via James Bond-film. Het Japanse tech-gigant zou namelijk 5 miljoen dollar willen geven voor het productiebudget van de film en ook zou hoofdrolspeler Daniel Craig een betaling van 5 miljoen dolaar ontvangen voor het gebruiken van de Sony Xperia Z4.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen