GTA V: Festive Surprise DLC: Alles wat je moet weten

Eerder vandaag rolde ontwikkelaar Rockstar Games een gratis kerst DLC genaamd Festive Surprise uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One en Xbox 360. De Festive Surprise DLC brengt naast nieuwe voertuigen en wapens een hoop extra’s met zich mee.

Festive Surprise DLC

Sneeuw

In de aankomende dagen kunnen we sneeuw verwachten in Los Santos. Wat doen mensen als het sneeuwt? Een sneeuwballengevecht houden natuurlijk! Ook in Grand Theft Auto Online zal je straks een sneeuwballengevecht kunnen houden met je crew.

Sneeuw

Cadeautjes

Omdat de Festive Surprise DLC in teken staat van de aankomende feestdagen krijgt iedereen een gratis kerstboom in zijn appartement. Op 25 december wordt iedereen voorzien van cadeautjes onder zijn kerstboom. Deze zullen vervolgens in je inventory verschijnen. Tot en met 5 januari worden er ook nog eens speciale kratten gedropt. Deze kratten bevatten speciale content.

Firework Launcer

Op kerstavond, eerste kerstdag en oud en nieuwjaarsdag kunnen we bij de Ammu-Nation shop een gratis vuurwerk rocket launcher ophalen. Deze is te gebruiken tot en met 5 januari, daarna verdwijnt het helaas weer.

Firework Launcher

Nieuwe Auto’s

Naast een hoop gezelligheid brengt de Festive Surprise DLC ook twee nieuwe auto’s en twee nieuwe uitvoeringen van bestaande voertuigen met zich mee.

De nieuwe voertuigen zijn Vapid Slamvan ($49.500) en de Bravado Rat-Truck ($37.500). De bestaande voertuigen die een nieuwe uitvoering hebben gekregen zijn de Dewbauchee Massacro ($385.000) en de Dinka Jester ($350.000).

Autos

Nieuwe wapens

Bij de Ammu-Nation shop kunnen we vanaf nu ook twee nieuwe wapens aanschaffen. Een landmijn genaamd Proximity Mine ($880) en een raketwerper genaamd Homing Launcher ($66.000)

Proximity Mine

Homing Launcher

Winactie

Tot slot geeft Rockstar Games maar liefst 1 miljoen GTA-dollars cadeau aan de gene die de mooiste snapmatic foto tijdens de kerstdagen neemt. De winactie duurt tot en met 5 januari en je kun je foto’s uploaden via #FestiveSurprise

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen