MiPow Playbulb Candle: Kaarsen bedien je voortaan met je iOS/Android-apparaat

Tegenwoordig bestaan er zoveel gadgets die je met je iOS- en Android-apparaat kan besturen. Afgelopen weekend hebben we wel een heel originele gadget mogen testen van MobileFun.nl.

MiPow Playbulb Kaars

De MiPow Playbulb Candle is een Bluetooth gestuurde super stijlvolle kaars met LED-verlichting die je kunt bedienen met onder meer een iPhone 6 of een Android-toestel.

Met de bijbehorende Playbulb X-app voor iOS en Android kan je de MiPow Playbulb Candle voorzien van een kleur naar keus. Dus helemaal af te stemmen aan je stemming. Met de app kan je verder de Playbulb voorzien van een regenboog-, flash- en een kaars effect. Ook is het mogelijk om meerdere kaarsen als een groep aan te maken, zodat je een hele unieke sfeer kan creëren. En dit allemaal regel je gemakkelijk met de bijbehorende applicatie.

MiPow Playbulb Candle

De MiPow Playbulb kaars zit boordevol met leuke features. Zo kan je de kaars letterlijk uitblazen zonder een nare geur achter te laten. Wil je hem aanzetten? Dit kan gemakkelijk door nogmaals erop te blazen.

De MiPow Playbulb Candle is tijdelijk in de aanbieding. Voorheen betaalde je 31,99 euro, maar is nu tijdelijk afgeprijsd naar 19,49 euro.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen