Bouw je eigen UTICO auto en bestuurd deze met je iOS/Android-apparaat

De kerstdagen komen eraan en dat betekent dat we ons zelf, kinderen, vrienden en familie weer lekker kunnen verwennen. Voor de gene die gek is op bouwen en besturen hebben we toffe gadget voor. Namelijk een autootje die je helemaal zelf kan bouwen net als een LEGO en vervolgens kan besturen met je iOS- of Android-apparaat.

UTICO Auto

Mijn kleine zoontje is gek op auto’s en LEGO’s. Voor hem heb ik via MobileFun.nl een UTICO autootje besteld in de vorm van een MINI Cooper. Naast de MINI Cooper-versie zijn er ook diverse kampeer auto’s en een sport wagen-variant.

Toen ik voor het eerst de verpakking opende zag ik dat de stukjes vrij klein waren. Zag dit gelijk als iets positief, zo hebben ik namelijk samen met mijn zoon uren lang plezier gehad om het in elkaar te zetten. Nadeel was wel dat er geen handleiding erbij zat, wist eigenlijk niet hoe ik moest beginnen. Gelukkig heeft UTICO een speciale UTICO Guide-app ontwikkeld waarmee je de auto gemakkelijk stap voor stap in elkaar kon zetten.

Na drie uurtjes bezig te zijn geweest was onze UTICO autootje eindelijk klaar. Helaas konden we na drie uurtjes nog steeds niet aan de slag, want hij moest nog opgeladen worden. Met de meegeleverde kabeltje kan je zowel de infrarood-dongle als de auto opladen.

Zodra het opladen klaar is heb je ook de UTICO-app nodig om je auto te besturen. De app kan je gratis downloaden via de App Store en de Google Play Store.

UTICO Auto

Nu ben je helemaal klaar om te racen in je kantoor of thuis. De auto is vrij eenvoudig om te besturen met de app. Ook kan je de auto besturen door onder meer je iPhone 6 of je splinternieuwe Galaxy Note 4 te kantelen van links naar rechts. Racen was nog nooit zo leuk!

Deze gave gadget is echt een uniek cadeau om iedere race liefhebber blij te maken!

De UTICO auto’s kosten 50,99 euro en verkrijgbaar via MobileFun.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen