Tover je iPhone, iPad of iPod in een radiospeler met Radio Netherlands

Sinds deze week is Radio Netherlands gratis beschikbaar in de App Store voor zowel iPhone als iPad. Radio Netherlands scoort op heel wat vlakken beter dan andere Nederlandse radio-applicaties. Naast het ruime aanbod van meer dan 300 uiteenlopende zenders biedt de app nog enkele zeer handige features.

Radio-Netherlands

De app is er namelijk op gericht om nieuwe liedjes te ontdekken door naar de radio te luisteren. Terwijl je luistert worden de titel en artiest van het liedje dat momenteel speelt getoond, vergezeld van de albumhoes. Dit liedje kan je vervolgens toevoegen aan je lijst met ontdekkingen. Op die manier kan je netjes een overzicht krijgen van alle nieuwe liedjes die je ontdekt en deze vervolgens opnieuw beluisteren op iTunes, YouTube of Spotify. De app toont namelijk automatisch een link naar het liedje op deze platformen.

Lijkt je dit allemaal een beetje teveel werk? Dan kan je nog altijd vertrouwen op de geschiedenis van liedjes die automatisch wordt bijgehouden. Zo kan je eenvoudig terugvinden welk liedje er aan het spelen was terwijl je de handen even vol had.

Een functie die eveneens erg handig is maar ontbreekt in zowat elke andere applicatie is het automatisch bepalen van de beste stream op basis van je internetverbinding. Zo luister je mobiel zonder al te veel data te verbruiken en luister je thuis in de hoogste kwaliteit.

  • Download Radio Netherlands via App Store (Gratis)

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen