Spigen SGP Tough Armor Case voor iPhone 6

Apple lanceerde eind september de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus in onder meer Nederland en België. Beide nieuwe iPhones hebben een groter schermformaat gekregen dan zijn voorgangers. Ook de onder de motorkap is de nodige vernieuwingen toegepast.

iPhone 6 Case

De iPhone staat bekend om zijn kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en is daarom zeer geliefd bij veel smartphone gebruikers. Enige nadeel van de iPhone 6 is de prijs. Het goedkoopste iPhone 6 model begint zoals we weten vanaf 699 euro. Het is dus zeker geen koopje en willen het vanzelfsprekend zo goed mogelijk beschermen en lange tijd plezier van hebben.

Toen ik mijn iPhone 6 had besteld bij Apple moest ik ongeveer drie weken erop wachten. In de tussentijd heb ik naar diverse iPhone 6 accessoires gekeken of er wat leuks tussen zat voor mij. Op de website van MobileFun.nl kwam ik Spigen SGP Tough Armor Case voor iPhone 6 – Champagne Goud tegen.

In het verleden heb ik vaker een hoesje/case van Spigen gebruikt. Dus over de kwaliteit van de Spigen iPhone 6 case hoefde ik mij geen zorgen te maken. Ook het feit dat de case een twee laagse TPU en een polycarbonaat laag heeft sprak mij direct aan.

Toen ik de iPhone 6 hoesje had besteld lag het de volgende dag bij mij in de bus, super snel dus! Nu had ik mijn hoesje binnen, maar moest ik nog weken wachten op nieuwe splinternieuwe iPhone 6. Toen ik de Spigen SGP Tough Armor Case uit zijn verpakking had gehaald was ik eigenlijk best teleurgesteld. Hij zag er namelijk enorm uit. Uiteindelijk werd mijn iPhone 6 bezorgd. Gelijk natuurlijk de Spigen case getest, het formaat leek helemaal niet groot te zijn. Ik stond er gewoon niet bij stil dat de iPhone 6 ook groter was geworden.

Spigen - iPhone 6

De case paste precies om de iPhone 6, waardoor het natuurlijk en nog steeds even slank leek. Tevens heeft het een speciale uitsparing voor alle belangrijke functies. Zo is er een luidspreker uitsparing zodat je nog steeds dezelfde geluidskwaliteits hebt als voorheen.

Het web patroon van de TPU case is voorzien van verbeterde schokabsorptie aan de bovenkant, onderkant en hoeken om extreme bescherming te bieden voor je iPhone 6 tegen vallen en krassen. Tevens heeft de voorkant een verhoging waardoor als je deze naar beneden plaatst je geen krassen op je iPhone 6 scherm krijgt.

Sommige cases die op de markt zijn zitten te strak om je toestel, waardoor het oververhit kan raken. Dat gebeurd niet bij de Spigen Tough Armor case. Dankzij het spinnenweb design gemaakt van TPU wat zorgt voor betere luchtcirculatie waardoor je toestel koel blijft en nog steeds beschermd is.

Waarom de Spigen SGP Tough Armor Case voor je iPhone 6 kopen?

  • Combinatie van TPU en polycarbonaat voor dubbele bescherming tegen vallen en krassen
  • Geavanceerde Schok absorptie technologie
  • Sluit naadloos aan op je toestel
  • Gemakkelijke toegang tot alle poorten, knoppen en aansluitingen
  • Air Cushion technologie
  • Slanke cases die bij het design van je iPhone 6 passen
  • Bescherming en luchtcirculatie

Spigen SGP Tough Armor Case is verkrijgbaar via de website van MobileFun.nl voor 31,99 euro en is leverbaar in drie kleuren: Satijn Zilver, Champagne Goud en Smooth Zwart.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen