Films downloaden & streamen op je iPad, iPhone & iPod touch [Jailbreak]

Iedereen met een iPad, iPhone of iPod touch zal ongetwijfeld films of tv-series willen bekijken. Het makkelijkste manier is natuurlijk gewoon een filmpje huren of kopen via de iTunes Store. Het nadeel hiervan is dat de iTunes Store niet over de nieuwste films beschikt. Je kan natuurlijk ook gewoon films of tv-series downloaden op je computer en daarna dat synchroniseren met je iPad, iPhone of iPod touch.

Ook dit heeft een nadeel. De standaard Video-app van je iOS-apparaat ondersteund namelijk niet alle bestandsformaten. Zo kan je enkel de .m4v, .mp4 en .mov bestandsformaten afspelen op je iPad, iPhone of iPod touch. Dus de film die je hebt gedownload moet je eerst gaan converteren naar een ondersteunde bestandsformaat. Een gemiddelde computer gebruiker zal niet weten hoe dit te doen. Mocht u wel bekend zijn met het converteren van videobestanden, dan zult u ook wel weten dat dit enige tijd in beslag neemt.

Iedereen heeft een hekel aan wachten, dus waarom moeilijk doen als het makkelijker kan. Het zou natuurlijk nog mooier zijn als we de films en tv-series direct kunnen streamen of downloaden op onze iOS-apparaat.

Movie Box is een geweldige jailbreak app waarmee je gemakkelijk gratis films en tv-series kan kijken op je iPad, iPhone en iPod touch. Bij Movie Box heb je keuze uit twee opties, je kan de films en tv-series direct bekijken en streamen. Je kan ook films downloaden en op een latere tijdstip bekijken.

Movie Box is een Cydia-app die enkel op een gejailbreakte iPad, iPhone en iPod touch gebruikt kan worden. Je dient dus eerst je toestel te jailbraken, als deze nog niet is gejailbreakt. Via deze link kan je alle iPhone, iPad en iPod touch modellen jailbreaken op iOS 6.0 en hoger.

Ik neem aan dat je toestel is gejailbreak?!? Laten we dan maar beginnen!

Stap 1: Start Cydia op en ga naar het tabblad Beheren > Bronnen > Wijzig (Rechts bovenin) > Voeg toe (Links bovenn) > voeg dan de volgende repo toe: http://repo.insanelyi.com

Stap 2: Ga nu naar het tabblad Zoeken. Zoek nu naar Movie Box en klik erop.

Cydia Movie Box

Stap 3: Rechts bovenin zie je Installeer staan, druk nu daarop en installeer Movie Box.

Stap 4: Zodra Cydia klaar is met het installeren van Movie Box zal je een nieuwe app op je scherm krijgen. Druk nu op de Movie Box-app om je favoriete films te bekijken.

Veel kijk plezier!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen