Films en muziek van je computer op je iPad of iPhone zetten zonder iTunes

Het overzetten van je video en audio bestanden naar je iPhone, iPad of iPod touch is altijd al een mooie en eenvoudige zaak geweest, maar hiervoor moet de bestandstype in kwestie wel ondersteund worden door je iOS-apparaat.

In de meeste gevallen gebruiken mensen bestandstypes die Apple niet ondersteund. Dit betekend dat je een hoop tijd kwijt bent om je film of muziek te converteren naar een ondersteunde bestandstype. Ook heb je natuurlijk wat technische kennis nodig om dit voor elkaar te krijgen.

Softorino WaltR

Met de nieuwe app genaamd WaltR lijkt dit verleden tijd te zijn. WaltR converteert automatisch al je audio en video bestanden naar je iPhone, iPad of iPod touch en dit allemaal zonder de tussenkomst van iTunes. Het mooie hiervan is dat je geen jailbreak of technische kennis nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen.

WaltR is een converter en een uploader ineen en plaatst zonder problemen al je muziek en film bestanden in de standaard Muziek-app en Video’s-app van je iOS-apparaat. Het voordeel hiervan is dat al je media in hetzelfde map wordt geplaatst waar het hoort. Je hebt dus geen verschillende apps nodig om je eigen media te bekijken of te luisteren.

WaltR ondersteund de volgende bestandstypes: MP3, MP4, AVI, CUE, WMA, M4R, AAC, M4V, M4A, FLAC, ALAC en MKV. Veel van de genoemde extensies worden helaas niet standaard door je iOS-apparaat ondersteund.

Waltr

Om je mediabestanden over te zetten naar je iPhone, iPad of iPod touch sleep je de gewenste audio of video bestand naar WaltR. Je dient natuurlijk ook je iOS-apparaat aan te sluiten op je computer. Mocht iTunes automatisch openen, dien je wel deze af te sluiten. WaltR zal nu automatisch alles voor je regelen.

Je media zal eerst geconverteerd worden en vervolgens wordt het op je iOS-apparaat geplaatst. Zodra dit proces voltooid is zal je in staat zijn om direct je media af te spelen in de standaard Muziek-app of Video’s-app. Zo eenvoudig is dat!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen