Sim only goedkoopst

Een sim only abonnement is erg voordelig, omdat je alleen betaald voor het aantal belminuten, sms’jes en het aantal MB’s. Je betaald dus niet voor een dure telefoon. Vaak worden sim only abonnementen gebruikt door mensen die nog een tijdje door willen gaan met hun oude mobiele telefoon. Dit scheelt enorm veel geld. Op het internet kan je de verschillende abonnementen met elkaar vergelijken en zo kom je erachter wat het goedkoopste sim only abonnement is.

sim-only

Vrijwel alle providers in Nederland bieden sim only abonnementen aan, deze worden dan ook steeds populairder. Aangezien de mobieltjes tegenwoordig al erg up-to-date zijn en niet veel sneller meer kunnen, is een sim only abonnement erg voordelig.

Vergelijk goedkope abonnementen

Om tot het goedkoopste sim only abonnement te komen kan je de verschillen op het internet met elkaar vergelijken. Ben je opzoek naar een abonnement met veel MB’s maar weinig belminuten, vul dit dan ook in. Zo zal direct het goedkoopst mogelijke sim only abonnement naar voren komen. Sim only abonnement zonder internet zijn vaak erg goedkoop, omdat het bellen en sms’en tegenwoordig niet meer zo duur is. Door de komst van het internet is het aantal belminuten en het aantal sms’jes flink afgenomen.

Sim only acties

De verschillende providers in Nederland komen maandelijks met vele verschillende acties. Kijk hier eens goed naar, want zo kan je voor het zelfde geld bijvoorbeeld meer belminuten krijgen. Ook kan het hierdoor voorkomen dat je zomaar minder betaald voor een gelijk aantal MB’s. Om tot de goedkoopste sim only te komen, zal je even goed moeten zoeken. Je zoekgedrag zal dan ook beloond worden in een goedkoper abonnement.

Sim only abonnementen zijn er voor elke type beller. Een gemiddelde Nederlander verbruikt maandelijks tussen de 100 en 250 belminuten. Je moet natuurlijk voor jezelf nagaan of je hier boven of onder zit, want dit scheelt een hoop in de kosten. Ook zal je moeten kijken hoeveel MB je maandelijks gebruikt. Maak je veel gebruik van WiFi of zit je constant op het mobiele netwerk. Een goedkoop sim only abonnement hangt dus ook van je mobiele gedrag af.

Met onze sim-only vergelijker kan je in een paar klikken alle aanbiedingen direct met elkaar vergelijken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen