Rockstar verwacht serverproblemen bij GTA Online release

De nieuwe Grand Theft Auto V is zeer goed ontvangen door gamers. Het vijftiende deel van de zeer succesvolle Grand Theft Auto-reeks is inmiddels ook de snelst verkopende game ooit te worden. Rockstar gaat aanstaande dinsdag 1 oktober GTA Online lanceren. GTA Online is een grote open wereld waar je met maximaal zestien spelers online kan spelen.

Rockstar heeft in een blog enkele lancering details van Grand Theft Auto Online gedeeld. Daarnaast heeft de uitgever ook gewaarschuwd dat er serverproblemen kunnen ontstaan. GTA 5 is zoals we weten zeer succesvol, het kan haast niet anders dat GTA Online ook een succes wordt.

GTA Online is een grote open wereld waar je alleen of met vrienden samen kunt spelen. Zo is het mogelijk om overvallen te plegen, tegen elkaar race, naar de bios en sporten. Daarnaast kan je missies uitvoeren voor geld, maar ook is het mogelijk om zelf missies te maken.

Rockstar zal de komende tijd veel nieuwe servers toevoegen en het spel updaten. De ontwikkelaar vraagt verder begrip voor dit probleem en wil graag feedbacks en suggesties van gebruikers horen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen