PS4-bundel met GTA 5 tijdelijk 388 euro

Grand Theft Auto V voor de PlayStation 4 en Xbox One ligt vanaf vandaag in de winkelschappen. Als je nog geen PS4 in huis hebt en ook nog eens een fan bent van Grand Theft Auto 5 is dit je kans.

PS4 - GTA V - Bundel

Diverse Nederlandse retailers hebben de PS4 + GTA V bundel tijdelijk in de aanbieding gezet. De PlayStation 4-bundel kost tijdelijk 399 euro en daarnaast wordt het nog eens binnen 24 uur gratis thuis geleverd!

De next-gen versie van GTA V heeft een reeks nieuwe veranderingen qua graphics en upgrades om Los Santos en Blaine County er beter dan ooit uit te laten zien! Zo is de PS4-versie uitgerust met een grotere ‘draw distance’ zodat je meer van de omgeving kan zien en tevens een hogere resolutie.

Naast verbeterde graphics, nieuwe muziek en nieuwe features kunnen we ook straks aan de slag met een splinternieuwe first-person modus. Deze modus is exclusief voor de Xbox One, PS4 en PC-versie van de game.

De nieuwe PS4 + GTA V-bundel is onder meer te koop bij de volgende retailers:

PS4 500GB + GTA 5 bundel

PS4 1TB + GTA 5 bundel

Heb je geen interesse in de PS4 bundel met GTA V? Neem dan even een kijkje naar dit artikel met alle beschikbare PS4 bundels en acties op een rijtje.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen