PS4-bundel met GTA V vanaf 388 euro

De langverwachte next-gen versie van Grand Theft Auto V ligt vanaf volgende week dinsdag 18 november in de winkelschappen. Inmiddels hebben diverse online retailers de PS4-bundel samen met de game GTA V toegevoegd aan zijn webshop.

PS4-bundel GTA V

Bij de meeste retailers gaat de splinternieuwe PlayStation 4-bundel samen met GTA 5 voor 439 euro over de toonbank. Als je nog geen PS4 in huis hebt en ook nog eens een fan bent van Grand Theft Auto 5 is dit je kans.

De PS4-versie van GTA V heeft een reeks nieuwe veranderingen qua graphics en upgrades om Los Santos en Blaine County er beter dan ooit uit te laten zien! Zo is de next-gen versie uitgerust met een grotere ‘draw distance’ zodat je meer van de omgeving kan zien en tevens een hogere resolutie.

Naast verbeterde graphics, nieuwe muziek en nieuwe features kunnen we ook straks aan de slag met een splinternieuwe first-person modus. Deze modus is exclusief voor de Xbox One, PS4 en PC-versie van de game.

De nieuwe PS4 + GTA V-bundel is onder meer te koop bij de volgende retailers en wordt op 18 november gratis bij je thuis geleverd.

PS4 500GB + GTA 5 bundel

PS4 1TB + GTA 5 bundel

Heb je geen interesse in de PS4 bundel met GTA 5? Neem dan even een kijkje naar dit artikel met alle beschikbare PS4 bundels en acties op een rijtje.

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen