‘Samsung Galaxy Note Edge komt binnenkort ook naar Nederland’

De Samsung Galaxy Note 4 is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar in Nederland. Naast de standaard Galaxy Note 4 had Samsung tijdens het Unpacked 2014 Episode 2-evenement in Berlijn ook een aangepaste variant met aan de zijkant een gebogen scherm aangekondigd. Het gebogen deel van het scherm werkt onder meer als notificatiebalk. Ook is het mogelijk om sneller apps te openen via dit gedeelte van het scherm.

Galaxy Note Edge

Beide nieuwe Galaxy Note phablets draaien op een 2,7GHz Quad-Core processor en beschikken over 3GB aan werkgeheugen. De Galaxy Note Edge is qua specificaties identiek als de Galaxy Note 4. Het grote verschil tussen de twee is dat de Note Edge een gebogen rand heeft en hij is ook 0,1-inch kleiner, wat neer komt op 5,6-inch.

De Galaxy Note Edge was voorheen alleen verkrijgbaar in Zuid-Korea. Volgens het doorgaans betrouwbare SamMobile wordt de Note Edge binnenkort ook in Europa uitgebracht.

Het toestel zou vanaf 12 december in Denemarken moeten verschijnen, of de Note Edge gelijktijdig in andere Europese landen komt is niet bekend. De Samsung Galaxy Note Edge zou een prijskaartje krijgen van rond de 899 euro, dit is 100 euro meer dan de huidige Galaxy Note 4.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen