[Tip #4] FIFA 15: Zo manipuleer je je FUT 15-team beoordeling

Om het allemaal zo eerlijk mogelijk te houden gebruikt EA Sports onder meer de beoordeling van je FUT 15-team om een passend tegenstander voor je te vinden. Als je bijvoorbeeld een teamgemiddelde hebt van 85 zal je tegenstander in de meeste gevallen ook een teamgemiddelde hebben van 85. Soms iets meer of iets minder.

Als je goed in FIFA bent zal dit geen probleem zijn voor je, maar je kant het ook veel makkelijker voor je zelf maken. Je kan namelijk de computer manipuleren zodat je team beoordeling veel lager valt dan dat die is.

FUT 15 - Team

Hierboven zie je mijn team, waarde ongeveer 300k, mijn originele team beoordeling is eigenlijk 82. Als ik met zo’n team online zou spelen zou mijn tegenstander ook in de buurt van 82 moeten zitten. In de meeste gevallen moet ik bikkelen om te kunnen winnen.

Het teamgemiddelde wordt natuurlijk ook beïnvloed door de spelers op de bank. Voorheen had ik acht wisselspelers die qua statistieken ongeveer gelijk waren als mijn veldspelers.

Als test heb ik acht bronzen spelers gekocht met een algemeen gemiddelde van ongeveer 50/51. Hierdoor ging mijn teamgemiddelde van 82 naar 73. Zodra je online gaat voetballen zoekt de computer een passende tegenstander met een teamgemiddelde van 73.

Ik ben een persoon die zelden een speler wisselt, dus dat reservespelers is enkel om mijn team beoordeling omlaag te halen. Sinds deze aanpassing heb ik geen enkel wedstrijd verloren, het werd eerder een doelpuntenfestijn.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen