Gratis PS Plus-versie DriveClub alweer uitgesteld

DriveClub was oorspronkelijk een launchgame voor de PlayStation 4. De racegame werd eerder al meerdere keren uitgesteld door Sony om uiteindelijk een hogere kwaliteit van de racegame te kunnen garanderen.

Drie weken geleden was het zover. Ontwikkelaar Evolution Studios en uitgever Sony lanceerde DriveClub officieel voor de PS4. Samen met de volledige game zou er ook een gratis uitgeklede versie van DriveClub verschijnen voor PlayStation Plus-abonnees.

DriveClub

DriveClub kampte vrijwel direct na de launch met overbelaste servers, waardoor gamers niet online konden racen. Dit is natuurlijk één van de belangrijkste onderdelen van de game. Evolution Studios liet toen via Facebook weten dat de gratis PS Plus-versie van DriveClub werd uitgesteld, de serverbelasting zou volgens de ontwikkelaar anders nog meer toe nemen.

We zijn nu drie weken verder en nog steeds houden de problemen zich nog aan. Wel is er in de tussentijd een patch gelanceerd, maar DriveClub-bezitters klagen nog steeds over problemen.

Sony topman Shuhei Yoshida heeft nu via de Facebook-pagina van racegame laten weten dat de gratis PS Plus-versie van DriveClub alweer is uitgesteld. Hij verontschuldigt zich nogmaals en laat weten dat zowel Sony als Evolution Studios bezig is met een oplossing en dat een fix langer duurt dan verwacht.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen