Samsung onthult Galaxy A5 en Galaxy A3

Samsung heeft vannacht twee nieuwe metalen smartphone gepresenteerd. Samsung heeft zowel de Galaxy A5 als de Galaxy A3 voorzien van een zeer dun metalen frame. Beide smartphones beschikken niet over de specificaties van een high-end toestel.

Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A5

De Galaxy A5 beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder de motorkap vinden we een Quad-Core processor geklokt op 1,2GHz. Het werkgeheugen bedraagt 2GB en aan opslagruimte is 16GB beschikbaar, dat met een microSD-kaart kan worden uitgebreid.

Aan de achterzijde van de Galaxy A5 zien we een 13-megapixel camera, terwijl de voorzijde een 5-megapixel exemplaar bevat. Net zoals de Galaxy Alpha zal de Galaxy A5 in verschillende kleuren komen.

Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3

De Galaxy A3 beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels. Net zoals de Galaxy A5 heeft de Galaxy A3 een Quad-Core processor geklokt op 1,2GHz. Het werkgeheugen bedraagt 1GB en aan opslagruimte is 16GB beschikbaar, dat met een microSD-kaart kan worden uitgebreid.

Net zoals de Galaxy A5 heeft de Galaxy A3 ook aan de achterkant een 13-megapixel camera en aan de voorzijde een 5-megapixel camera.

Zowel de Samsung Galaxy A5 als de Galaxy A3 zullen vanaf het eerste kwartaal van 2015 in de winkelschappen liggen. De Nederlandse prijzen heeft Samsung helaas nog niet bekendgemaakt.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen