[Tip #2] FIFA 15 Ultimate Team: Snel FUT-coins verdienen

FIFA 15 is alweer een tijdje beschikbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 en PC. Net zoals vele speel ik Ultimate Team regelmatig en zonder twijfel is het mijn populairste modi in FIFA 15.

FIFA 15

Net zoals vele ben ik dan ook opzoek naar nieuwe manieren om snel FUT-coins te verdienen. In het begin waren spelers veelte duur om te kunnen handelen. Inmiddels zijn de prijzen erg gezakt, als je de markt dagelijks in de gaten houdt kan je nog steeds veel geld ermee verdienen. Zo kwam ik een keer Loïc Rémy van Chelsea tegen voor 3.500-coins buy now, waarschijnlijk had de verkoper een nulletje vergeten te zetten of was het voor zijn vriend(in) bedoelt. Zonder te aarzelen heb ik het natuurlijk direct gekocht. Vervolgens voor 30.000-coins kunnen verkopen. Dit is natuurlijk puur geluk dit maak je niet dagelijks mee.

Eerder had ik al een slimme manier met jullie gedeeld om goedkoop herstel kaartjes te kopen en deze vervolgens duurder te verkopen. Dit was één van de beste manieren om snel en veel geld te verdienen. Helaas duurde dit maar drie weekenden. Hoogstwaarschijnlijk was dit een glitch of een bug in het spel.

De herstel kaartjes zijn inmiddels drie keer duurder geworden, wel kan je nog beetje winst erop maken. Maar hiervoor heb je veel geduld nodig.

Een nieuwe manier die ik paar dagen geleden heb ontdekt is door FUT-seizoenen te spelen. Door de single player FUT-seizoenen tegen de computer te spelen krijg je een bonus als je kampioen wordt. Je begint bij Divisie 10 en telkens als je de benodigde punten behaald promoveer je naar een hogere divisie, dus Divisie 9, Divisie 8 etc etc.

Als je dit hebt gespeeld tot Divisie 1 heb al aardig wat geld verdient. De inkomsten variëren natuurlijk, de moeilijkheidsgraad die je kiest bepaald je inkomsten. Ik kies altijd de optie waar je het meest kan verdienen.

Speel dit tot en met Divisie 1. Zodra je dit hebt afgerond heb je al aardig wat centjes opgehaald. Wat je nu moet doen is van Divisie 1 degraderen naar Divisie 10.

Je start een spel op, zodra het begonnen is beëindig je direct het spelletje. Je zal je wedstrijd bonus niet ontvangen, maar zodra je van Divisie 1 naar Divisie 2 degradeert krijg je wel een bonus. Dit doe je dan tot dat je bij Divisie 10 weer bent. In totaal zal je voor het degraderen ongeveer 25.000-coins ontvangen.

Om zoveel geld te krijgen dien je wel steeds de moeilijkste potje te kiezen, die het meest oplevert. Het duurt wel even voordat je van Divisie 10 naar Divisie 1 promoveert, maar het is het wel waard om te degraderen.

Hebben jullie zelf ook slimme trucjes om geld te verdienen? Laat het ons weten in de comments.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen