Trucje om ongewenste apps “weg te toveren” in iOS 7

De komst van de eerste versie van iOS 7 heeft veel bugs mee gebracht. Zo was het eerder al duidelijk geworden dat het mogelijk was om te bellen met een vergrendelde iPhone. Of de bug waarbij iemand toegang kon krijgen tot alle foto’s en sociale media terwijl het apparaat vergrendeld is met een wachtwoord.

Nu komen we met een nieuwe bug, misschien wel een hele handige voor jou. Met deze bug is het mogelijk om ongewenste apps totaal te verwijderen van je telefoon. Nou niet echt verwijderen, het is namelijk mogelijk om het icoontje te laten verdwijnen, zonder de app te verwijderen. De app is later toch nog toegankelijk via spotlight, de zoekfunctie op de telefoon. Misschien handig om iets geheim te bewaren, of een app te doen verwijderen die niet gewenst is? Bekijk de video hieronder voor een duidelijke uitleg.

We zijn benieuwd wat voor bugs er nog meer ontdekt zullen worden. Alhoewel Apple al op het nieuws gereageerd heeft met het feit dat de bugs opgelost gaan worden in de volgende versie van iOS7.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen