Modder bouwt een PS4 om tot een gaming laptop

De PlayStation 4 is bijna een jaar verkrijgbaar en is inmiddels al miljoenen keren over de toonbank gegaan. Om te kunnen gamen dien je over een externe scherm of televisie te beschikken en de game console zelfs is niet echt draagbaar.

PlayBook 4 - PS4

Een Amerikaanse modder heeft hiervoor een oplossing gevonden en de PS4 omgetoverd in een draagbare gaming laptop, onder de naam PlayBook 4.

De PlayBook 4 is in plastic uitgesneden en diverse elementen zijn uitgeprint met een 3D-printer. De PlayBook 4 beschikt over een 22-inch LED-scherm met een HD-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Omdat de PS4 console uit zijn originele behuizing wordt gehaald en geplaatst wordt in een nieuwe behuizing heb je helaas nog steeds een stopcontact nodig om te kunnen gamen. Ook vervalt je standaard Sony garantie.

De gaming laptop PlayBook 4 heeft een vanaf prijs van 1095 dollar. Hierbij dien je wel zelfs een PS4 console op te sturen. Als de modder zelf een PS4 exemplaar gebruikt dien je 1395 dollar af te tikken. Voor 50 dollar meerprijs krijg je er een extra HDMI-uitgang voor terug.

  • PlayBook 4 — $1395 (extra $50 for HDMI out)
  • PlayBook 4 (you provide a PS4) — $1095
  • Shipping — $75 flat rate for anywhere in the contiguous United States (international is extra).

De modder stuurt in principe alleen op in de Verenigde Staten, maar voor meerprijs en overleg is het ook mogelijk om een exemplaar naar Nederland of België te verzenden.

 

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen