Xbox 360 gebruikers klagen over vastlopen van GTA V

Gebruikers met een Xbox 360 console uit de periode 2006-2008, ondervinden problemen met het spel Grand Theft Auto V. Het spel loopt vaak vast en zorgt daarom voor een onprettige game ervaring. Waarschijnlijk is de oorzaak van het probleem de kleine opslagruimte van de consoles uit die periode, die maar 20 GB bedraagt. Maar een softwarematig probleem is niet uit te sluiten.

Het probleem van de geringe opslagruimte kan ontkracht worden door enkele gebruiker die zelf hun opslagruimte vergroot hebben. Deze gebruikers, die een Xbox 360 met meer opslaggeheugen bezitten ondervinden namelijk ook hetzelfde probleem. Volgens de klachten is het grootste probleem dat de game vaak vastloopt, een half uur achterelkaar spelen zou al niet eens lukken.

GTA uitgever Rockstar heeft op het probleem gereageerd door enkele tips vrij te geven, maar veel uitkomst biedt het niet. Ondertussen is Rockstar bezig met een software-check, want als het zo is kan het opgelost worden. We raden mensen met een oudere Xbox 360 of een Xbox 360 met weinig opslagruimte niet GTA V te kopen, het is immers zonde van je geld.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen