De sterkste speler van FIFA 14

Nu de release van de nieuwste voetbalgame FIFA 14 binnenkort komt, laat de uitgever EA Sports meer informatie los over de spelers. Ze hebben op hun site namelijk lijstjes vrijgegeven van spelers en hun kwaliteiten. Zo is Mathis Bolly van Fortuna Dusseldorf de snelste speler met een sprint snelheid van 97 uit de 100. Iemand die veel meer opviel was aanvaller Adebayo Akinfenwa.

Deze beer van een vent met de bijnaam beefcake strike, scoort maar liefst 97 uit de 100 voor kracht. Op dit moment speelt hij in de Football League One voor de club Gillingham. Hij heeft eerder gespeeld voor Swansea City, Northampton Town, Millwall, Torquay United en Rushden and Diamonds.

Zijn overall rating is 63, wat hem over het algemeen een middelmatige speler maakt. Verder zien we aan zijn sprint snelheid dat hij niet echt een snelle speler is. Hij scoort 53/100 wat erg laag is voor een aanvaller.

Met zijn enorme postuur is het hem vaker gelukt succesvol te zijn tegenover het doel van de tegenstanders. De spits nadert de 150e doelpunt in zijn carrière. Hij zegt het een hele prestatie en eer te vinden erkent te worden als de sterkste speler ter wereld. ”Mensen kunnen me wel uitlachen, maar mijn kracht is iets waar ik voor werk”, aldus Akinfenwa.

FIFA 14 is momenteel alleen beschikbaar voor Android en iOS. De console versie van het spel komt morgen uit, waarvan de games voor de PlayStation 4 en Xbox One later volgen. Het is nog even geduld hebben want, wie is er nou niet benieuwd naar deze beer van een aanvaller?

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen