Apple lekt per ongeluk details van iPad Air 2 en iPad mini 3

Vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd organiseert Apple een media-evenement om onder meer nieuwe iPads aan te kondigen. Gisterenavond heeft Apple per ongeluk of misschien zelfs expres de details van de nog onaangekondigde iPad Air 2 en de iPad mini 3 online gezet.

iPad Air 2 - iPad mini 3 handleiding

De digitale handleiding van de iPad Air 2 en de iPad mini 3 doken gisterenavond in de iBooks-app van Apple. Of dit per ongeluk is gebeurt of expres is niet bekend. Google kondigde gisteren namelijk ook de nieuwe Nexus-tablets.

In de digitale handleidingen is te zien dat beide nieuwe iPads over een vingerafdrukscanner beschikken. Wanneer het gelanceerd wordt en wat de adviesprijzen zullen zijn stond er niet bij vermeld. Als we de geruchten mogen geloven zijn beide iPads vanaf 24 oktober te koop. Of dit ook voor Nederland en België geldt is niet bekend.

Tot slot beschikt de camera van de iPad Air 2 en de iPad mini 3 net als de iPhone 5S over een zogenoemde burst-mode, waarmee je achter elkaar heel veel foto’s kan schieten.

Naast de nieuwe iPads zal Apple vanavond ook andere nieuwe producten aankondigden. Onze verwachtingen kunt u hier terugvinden.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen