Reclamefolder-app is een must have voor heel winkelend Nederland

Steeds meer consumenten plakken de ‘Nee / Nee’ reclamesticker op hun brievenbus. Bijna 80% van deze consumenten schakelen over op de digitale variant, de Reclamefolder-app voor de iPhone, iPad en andere tablets en smartphones.

Het gebruik van het Reclamefolder platform, met naast de Reclamefolder app ook de website www.reclamefolder.nl is gigantisch. Dat is goed nieuws voor het milieu, maar ook voor de consument. Steeds meer winkelketens hebben een online webshop en de consument profiteert hier ook van.

Nu kun je eenvoudig in de folder de aanbieding bekijken, doorgaan naar de webshop en direct bestellen. Wil je niet online bestellen dan zie je snel waar het dichtstbijzijnde filiaal is.

Je kunt kiezen om alle folders te bekijken, of alleen de folders van winkels die gerelateerd zijn aan jouw locatie. Verder kun je jouw favoriete folders selecteren zodat deze enkel worden getoond. Verder kun je ‘knippen’ in de folder en de geknipte aanbiedingen plakken op je eigen prikbord.

De Reclamefolder-app is een musthave voor heel winkelend Nederland. Hij is bovendien gratis te downloaden in de iOS App Store, maar ook in andere stores voor andere platformen waaronder Android, Windows 8, Windows Phone en BlackBerry.

Reclamefolder-app

Het laatste nieuws

FIFA 21 pre-order vanaf 41,89 euro

FIFA 21 ligt vanaf 9 oktober in de winkelschappen voor de PlayStation, Xbox, Nintendo en Windows. Het voetbalspel wordt in drie verschillende...

Rechter uit kritiek op Epic Games tijdens Fortnite zitting met Apple

Apple verwijderde eind augustus Fortnite uit zijn App Store, nadat ontwikkelaar Epic Games een eigen betaalsysteem inzette om de verplichte afdrachten te...

Xbox Live Games with Gold oktober 2020 bekend

Microsoft heeft de gratis Xbox Live Games with Gold voor de maand oktober bekendgemaakt. Zoals gewoonlijk bestaat de selectie uit vier games....

PlayStation Plus 12 maanden v.a. 49,99 euro

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 49,99 euro.

Nintendo Switch bundels en aanbiedingen

Als je van plan bent om binnenkort een Nintendo Switch bundel te kopen dan is het natuurlijk verstandig om eerst alle retailers met elkaar te...

Gerelateerde artikelen