Reclamefolder-app is een must have voor heel winkelend Nederland

Steeds meer consumenten plakken de ‘Nee / Nee’ reclamesticker op hun brievenbus. Bijna 80% van deze consumenten schakelen over op de digitale variant, de Reclamefolder-app voor de iPhone, iPad en andere tablets en smartphones.

Het gebruik van het Reclamefolder platform, met naast de Reclamefolder app ook de website www.reclamefolder.nl is gigantisch. Dat is goed nieuws voor het milieu, maar ook voor de consument. Steeds meer winkelketens hebben een online webshop en de consument profiteert hier ook van.

Nu kun je eenvoudig in de folder de aanbieding bekijken, doorgaan naar de webshop en direct bestellen. Wil je niet online bestellen dan zie je snel waar het dichtstbijzijnde filiaal is.

Je kunt kiezen om alle folders te bekijken, of alleen de folders van winkels die gerelateerd zijn aan jouw locatie. Verder kun je jouw favoriete folders selecteren zodat deze enkel worden getoond. Verder kun je ‘knippen’ in de folder en de geknipte aanbiedingen plakken op je eigen prikbord.

De Reclamefolder-app is een musthave voor heel winkelend Nederland. Hij is bovendien gratis te downloaden in de iOS App Store, maar ook in andere stores voor andere platformen waaronder Android, Windows 8, Windows Phone en BlackBerry.

Reclamefolder-app

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen