[Tip #1] FIFA 15 Ultimate Team: Snel FUT-coins verdienen

Het is alweer een weekje geleden dat FIFA 15 is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One, PlayStation 4 en PC. Eén van de populairste modi in FIFA 15 is zonder twijfel Ultimate Team.

Ultimate Team-gamers onder ons zullen het ongetwijfeld hebben gemerkt dat goeie spelers momenteel veelte duur zijn. Dit heeft onder meer te maken dat FIFA 15 nog vrij nieuw is en dat mensen snel geld willen verdienen, waardoor de prijzen de pan uit schieten.

FIFA 15 Ultimate Team

De verkoopprijzen van spelers variëren dagelijks. Zo heb je de ene dag geluk en kan je duurder verkopen, ook kan het zijn dat je verlies maakt. Om geld te verdienen met de verkoop van spelers dien je veel werk te verrichten. Zo moet je de verkoopprijzen continue in de gaten houden en telkens maar bieden voor de beste prijs. Dit is natuurlijk erg tijdrovend. Het kan veel makkelijker!

Wat mij in FIFA 15 is opgevallen is dat spelers vrij snel geblesseerd raken. Je hebt dan twee optie’s; geblesseerde speler(s) op reservebank plaatsen voor paar wedstrijdjes of een herstel-kaartje kopen. Wat ik heb gemerkt is dat de herstel-kaartjes enorm hype zijn. In de avonduren kunnen de prijzen zelfs oplopen tot 2000+ FUT-coins per kaartje.

De truc om snel en zonder risico veel geld te verdienen is goedkoop in te kopen. Volg de onderstaande stappen om snel FUT-coins te verdienen!.

Snel geld verdienen in FIFA 15 Ultimate Team

Om te beginnen heb je minimaal 7.500 FUT-coins nodig. Met dit geld gaan we 30 Herstel-kaartjes kopen voor 250 coins per stuk. Ga naar Transfermarkt > Verbruiksitem zoeken.

Bij Max. Nu Kopen voer je 250 in, bij Type selecteer je Herstel en bij Niveau Goud. Druk nu op Zoeken.

Fut-Coins

Je zal nu een hele rij herstel-kaartjes zien die bedoeld zijn voor het hoofd. Deze hebben wij niet nodig, we gaan voor de Herstel – Alle blessures kaartjes. Deze tref je meestal op pagina 5 en verder.

Probeer zoveel mogelijk kaartjes te kopen voor 250 coins. Goedkoper kan je ze namelijk niet kopen. Met de verkoop van deze kaartjes kan je minimaal 100% verdienen.

Fut-Coins

Let wel op dat erg veel FIFA 15 Ultimate Team-bots en cheaters opzoek zijn naar deze kaartjes. Probeer sneller te reageren dan de FUT-bots en je concurrenten. Koop zoveel mogelijk kaartjes in.

In de middaguren kan je de Herstel-kaartjes voor minimaal 500+ FUT-coins verkopen. In de avonduren kan je zelfs 1000+ FUT-coins ervoor krijgen.

Als je veel vrienden hebt die FIFA 15 spelen, kun je het nog slimmer aanpakken. Je kan namelijk met z’n alle afspreken om de Herstel-kaartjes tegelijk te verkopen.

Je spreekt dan een tijdstip af om de kaartjes te koop te zetten. Als je bijvoorbeeld met 10 vrienden tegelijk een kaartje voor 2000 FUT-coins plaatst, ieder speler plaatst dan 30 kaartjes. Er zullen dan 300 kaartjes tegelijk te koop staan op dat tijdstip. Dit betekend dat 30 pagina’s achterelkaar hetzelfde prijs hebben.

Mensen zijn dan noodgedwongen om de gevraagde coins te betalen. Hoe meer mensen dit tegelijk doen des te meer winst je in een korte periode kan maken. Zelf heb ik een paar ton verdiend met dit trucje.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen