FIFA 15 Ultimate Team voor iOS, Android en Windows Phone vanaf nu verkrijgbaar

Uitgever Electronic Arts heeft vandaag de FIFA 15 Ultimate Team-app voor iOS-, Windows Phone en Android-apparaten gelanceerd. De nieuwe FIFA 15 Ultimate Team-app is gratis te downloaden via de Apple App Store, Google Play Store en de Windows Phone Store.

FIFA 15 Ultimate Team

FIFA 15 Ultimate Team bevat meer dan 10.000 spelers uit meer dan 500 gelicentieerde teams. En meer dan 30 echte leagues en stadions! Stel je droomteam van voetballers samen en test ze uit. Van de Engelse Premier League en La Liga tot de Duits Bundesliga en nog veel meer. Neem de opwinding van voetbal overal met je mee met de meest authentieke voetbalgame in de App Store.

STEL JE ULTIEME TEAM SAMEN
Verdien, verhandel en verzamel supersterren als Lionel Messi en Eden Hazard om je eigen fantasieteam samen te stellen. Kies je speelstijl, opstelling, kits en meer.

SNELLE SIMULATIEMODUS
Test je managementvaardigheden met de nieuwe Snelle simulaties. Stel je team samen, begin met de wedstrijd en volg ‘m op de voet. Zet slimme wissels en tactische aanpassingen in en meet de inspanningen van je team tijdens de wedstrijd Het resultaat van de wedstrijd hangt helemaal af van jouw vermogen om de vaardigheden en de chemie van de spelers te managen – authenticiteit op een hoger niveau.

ECHTE WEDSTRIJDEN
Speel de volgende wedstrijd van je favoriete team en 3 andere grote wedstrijden die ergens in de wereld plaatsvinden – elke week!

NEEM DE LEIDING
Gebruik klassieke bediening – nu met de functie “steekpass” – of kies voor de nieuwe “Informele bediening” met minder knoppen. Je kunt zelfs dubbeltikken op de joystick om tactisch dribbelen in te schakelen voor meer balcontrole. En, als je een externe controller hebt – mis je kans niet om die voor het eerst op de pitch te gebruiken. Spring in het diepe en voel de passie van je favoriete sport met FIFA 15 Ultimate Team!

  • Download FIFA 15 Ultimate Team via Apple App Store
  • Download FIFA 15 Ultimate Team via Google Play Store
  • Download FIFA 15 Ultimate Team via Windows Phone Store

FIFA 15 is vanaf 25 september verkrijgbaar voor de PS3, PS4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS, Nintendo Wii en PC.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen