Apple iPhone 6 toch populairder dan iPhone 6 Plus

Zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus zijn vanaf gisteren in onder meer Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten verkrijgbaar. In Nederland is het sinds gisteren mogelijk om een pre-order te plaatsen.

Apple iPhone 6

De toestellen worden vanaf 26 september geleverd, dit is direct ook de officiële lanceerdatum van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus in de Benelux.

De pre-order fase in de eerste landen begon op 12 september. Apple maakte toen bekend dat er een nieuwe record was gevestigd. Binnen 24 uur had het bedrijf uit Cupertino maar liefst 4 miljoen exemplaren verkocht.

Toen kwam het nieuws naar buiten dat de iPhone 6 Plus populairder zou zijn dan de normale iPhone 6. Echter blijkt dit vals alarm te zijn. Volgens Mixpanel, een bedrijf dat statistieksoftware levert aan mobiele apps en sites, zijn er meer 4,7-inch iPhone 6’en over de toonbank gegaan dan de 5,5-inch iPhone 6 Plus.

Ook Apple zag de populariteit van de iPhone 6 aankomen. Volgens eerdere berichten zou Apple per dag 140.000 iPhone 6 Plus exemplaren en 400.000 iPhone 6 exemplaren produceren bij Foxconn.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen