Samsung Galaxy Note 4 vanaf 17 oktober verkrijgbaar in Nederland

Samsung kondigde zijn nieuwste phablet de Galaxy Note 4 begin september tijdens IFA 2014 in Berlijn. Naast de Galaxy Note 4 presenteerde Samsung ook de Galaxy Note Edge. Het laatst genoemde is een aangepaste variant van de Galaxy Note 4 en heeft aan de zijkant een gebogen scherm. Het gebogen deel van het scherm werkt onder meer als notificatiebalk.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung heeft nu de releasedatum van de Galaxy Note 4 bekendgemaakt. Het toestel ligt vanaf 17 oktober in de winkelschappen in Nederland en heeft een adviesprijs van 799 euro.

De Galaxy Note 4 beschikt over een 5,7-inch QHD-scherm met een zeer hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap een Quad-Core processor dat geklokt is op 2,7GHz en 3GB aan werkgeheugen.

Aan de achterkant heeft de Samsung Galaxy Note 4 een 16-megapixel camera en aan de voorkant is er een 3,7-megapixel camera aanwezig. Volgens Samsung zal deze camera minder last hebben van trillende handen.

Verder heeft de Note 4 standaard 32GB aan opslagruimte en is deze uit te breiden met een microSD-kaartje. De accucapaciteit bedraagt 3220 mAh, dit is bijna hetzelfde als zijn voorganger. Wel zegt Samsung dat het opladen nu veel sneller gaat. De batterij van de Galaxy Note 4 zou binnen 30 minuten met 50 procent worden opgeladen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen