‘Apple wil volgend jaar 50 miljoen Apple Watches verkopen’

Apple kondigde vorig week twee nieuwe iPhones en de Apple Watch aan. De nieuwe smartwatch van Apple zal vanaf begin 2015 verkrijgbaar moeten zijn, een exacte releasedatum maakte Apple niet bekend.

Apple Watch Sport

Het doorgaans betrouwbare Chinese website DigiTimes zou van anonieme bronnen bij leveranciers van Apple hebben vernomen dat Apple het grootst wil aanpakken met de Apple Watch. Het bedrijf uit Cupertino zou namelijk volgend jaar maar liefst 50 miljoen Apple Watch exemplaren willen verkopen.

De Apple Watch is naast een standaard horloge ook een fitness-accessoire en natuurlijk niet te vergeten een smartwatch. De Apple Watch is beschikbaar in twee formaten en diverse horlogebandjes. De Apple Watch werkt helaas niet zonder een iPhone. Apple Watch-gebruikers dienen minimaal over een iPhone 5 te beschikken om de Watch te kunnen gebruiken.

De Apple iWatch komt in twee formaten en er zijn drie collecties. De Apple Watch Sport heeft een sterke en lichte aluminium behuizing, de standaard Apple Watch is gemaakt van gepolijst staal en tot slot de Apple Watch Edition die gemaakt is uit 18-karaats goud.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen