Typhone.nl levert als eerste in Nederland de iPhone 6 om 00:06 ‘s nachts

Apple lanceert de langverwachte iPhone 6 en de iPhone 6 Plus aanstaande vrijdag 19 september in onder meer de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Engeland. In Nederland en België moeten we helaas een weekje extra wachten.

Typhone iPhone 6 Nachtlevering

Beide iPhones zullen vanaf 26 september verkrijgbaar zijn in de Benelux. Wel kunnen we hier in Nederland vanaf 19 september 00:00 uur de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus pre-orderen bij onder meer T-Mobile, KPN en Vodafone.

Ook is het mogelijk om je iPhone 6 of iPhone 6 Plus bij Typhone.nl, de grootste online telecomshop van Nederland, te pre-orderen. Typhone.nl pakt het wel net even iets anders aan dan dat we gewend zijn.

Om een iPhone 6 of een iPhone 6 Plus te bemachtigen hoef je namelijk niet in de rij te staan. Denk hierbij aan de lange rijen bij een Apple Store, waar mensen dagenlang zitten te wachten. Wie de nieuwe iPhone 6 bij Typhone.nl bestelt krijgt hem namelijk op 26 september om 00:06 uur geleverd. Aan je voordeur wel te verstaan, dankzij de unieke nachtlevering.

Waarom zou je nog in de rij willen staan als je de iPhone 6 ook op de eerste dag van levering om 00.06 ’s nachts in ontvangst kunt nemen bij jou aan de deur? Typhone.nl heeft speciaal voor de iPhone 6 release een supersnelle nachtlevering georganiseerd samen met hun logistieke partner AMP Logistics.

Op Typhone.nl kun je op 19 september om 00:06 uur een iPhone 6 bestellen, in combinatie met een abonnement. Deze wordt voor de iPhone 6 levering voor je allemaal in orde gebracht. Let wel op dat de supersnelle nachtlevering gelimiteerd is. Wees er snel bij!

Voor meer informatie over de iPhone 6 en iPhone 6 Plus pre-order aanbiedingen kunt u terecht op de website van Typhone.nl

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen