‘Apple wil dit jaar 80 miljoen iPhone 6 en iPhone 6 Plus produceren’

Dat dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus enorm populair zijn hebben we gemerkt tijdens de pre-order fase. De iPhone 6 Plus is binnen 24 uur helemaal uitverkocht. Sinds 12 september is het in onder meer de Verenigde Staten, Duitsland en Frankrijk mogelijk om de nieuwe iPhone 6’en te pre-orderen.

iPhone 6 - iPhone 6 Plus

Zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus zijn vanaf aanstaande vrijdag 19 september officieel verkrijgbaar in de eerste landen. In Nederland en België moeten we helaas een weekje extra wachten. Vanaf 26 september zullen beide iPhones verkrijgbaar zijn in de Benelux.

Om aan de grote vraag te kunnen voldoen wil Apple voor het einde van dit jaar ruim 80 miljoen iPhones laten produceren. Dat meldt het doorgaans betrouwbare DigiTimes op basis van anonieme bronnen binnen de productieketen van Apple.

Volgens de bronnen van de Chinese website hebben fabrikanten een enorme bestellingen binnen gekregen voor onderdelen en componenten voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. De order zou goed zijn voor 80 miljoen iPhone 6-exemplaren.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen