donderdag 18 april 2024
HomeSmartphoneDit moet je weten over de nieuwe Samsung Galaxy S22 Plus

Dit moet je weten over de nieuwe Samsung Galaxy S22 Plus

Ben jij groot fan van Samsung telefoons? Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, dan is er goed nieuws. Samsung heeft namelijk onlangs weer drie nieuwe smartphones gepresenteerd, afkomstig uit de Samsung Galaxy S22 serie. Een van deze drie smartphones is de Samsung Galaxy S22 Plus. Benieuwd naar wat deze telefoon te bieden heeft? Wij vertellen je er alles over, dus lees snel verder!

Strak design

De Samsung S22 Plus heeft een strak design dat enorm veel weg heeft van zijn voorganger. Het toestel heeft een 6,6 inch scherm met een resolutie van 2340 x 1080 pixels. De telefoon heeft een sterke behuizing dankzij de combinatie van glas en aluminium. Hierdoor is jouw smartphone goed beschermd tegen krassen, stof en andere beschadigingen.

Krachtige processor

Samsung maakt in de Samsung Galaxy S22 serie gebruik van een nieuwe processor. Dit is dus bij het Samsung S22 Plus ook het geval. Deze processor, Enyones 2200 4nm, is ontzettend krachtig. En dit heeft een positief effect op de snelheid van jouw telefoon, want je kunt hierdoor razendsnel streamen, gamen en andere taken uitvoeren. Ook bijzonder aan deze processor is dat deze een geïntegreerde 5G-verbinding heeft en daarnaast ook nog wifi 6E ondersteunt. Dat laatste is fijn om een stabiel wifinetwerk te behouden, ook als je hier met meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik van maakt.

Goed scherm

Wat we ook absoluut niet mogen vergeten te benoemen, is dat deze telefoon een goed, helder scherm heeft. De Samsung S22 Plus heeft namelijk een FullHD+ resolutie scherm van 6,6 inch. Ook de verversingssnelheid is ontzettend goed, dankzij de Dynamic Amoled 2X technologie.  

Professionele camera’s

Als je gek bent op het maken van foto’s met je smartphone, dan kun je jouw geluk niet op met deze telefoon. De telefoons uit de Samsung S22 serie hebben namelijk fantastische camera’s. De Samsung S22 Plus heeft drie camera’s aan de achterzijde van de smartphone. Het gaat hier om een hoofdsensor van 50 megapixel, een ultra groothoeklens van 12 megapixel en een telelens van 10 megapixel met 3x optische zoom. Aan de voorkant van de telefoon is uiteraard ook een selfiecamera te vinden, van 10 megapixel. Met behulp van deze camera’s kun jij de meest bijzondere foto’s maken, gewoon simpel met je telefoon. Ook zijn de nieuwe features van de camera’s zeker het uitproberen waard!

Goede batterij

Een belangrijk onderdeel van een telefoon is natuurlijk ook de batterij. En daarmee zit je met de Samsung Galaxy S22 Plus ook helemaal goed, want dankzij de grote batterij van deze telefoon kun je hier goed mee vooruit. Het toestel heeft een batterij van 4.500 mAh en kan hierdoor een lange batterijduur leveren. Ook is deze telefoon geschikt voor snelladen. Met de 45W Super Fast Charger, die los verkrijgbaar is, kun je jouw telefoon al binnen slechts twintig minuten weer volledig opladen.

Kortom: de nieuwe specificaties en features liegen er weer niet om. Dit gloednieuwe toestel van Samsung kan dan ook een absolute topper worden. Mocht je fan zijn van de Samsung telefoons en een nieuwe smartphone nodig hebben, dan kan dit dus zeker een goede mogelijkheid zijn!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws