7.9 C
Amsterdam
donderdag 2 februari 2023
HomeDealsMONOO PlayStation 3D LED Nachtlamp - Optische Illusie Lamp

MONOO PlayStation 3D LED Nachtlamp – Optische Illusie Lamp

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

Bol.com verstuurde vanmorgen een e-mail dat de PlayStation 5 weer beschikbaar was. Ik en vele andere direct natuurlijk proberen het te bestellen. Ik heb een exemplaar besteld en snel afgerekend. Ik natuurlijk super blij, totdat ik enkele minuten later een e-mail kreeg dat mijn orders geannuleerd worden. Eerder heeft Wehkamp.nl mij hetzelfde geintje uitgehaald en ditmaal Bol.com. Denk niet dat ik dit jaar nog een PlayStation 5 in huis ga krijgen.

PlayStation

Maar tot die tijd kan ik wel genieten van PlayStation 3D LED nachtlamp van MONOO. Een optische illusie in de vorm van een lamp: door een eenvoudig principe wordt met dit moderne accessoire een indrukwekkend effect gecreëerd. In de voet van de lamp, zit een strip van LED-lampjes geïnstalleerd, waarop een schijf van acrylglas ligt. Als de lamp wordt ingeschakeld wordt het patroon, dat er in gelaserd is, verlicht en ontstaat er een fascinerend 3D-effect in spiraal  abstract vorm. Een origineel accessoire en een echte highlight! De PlayStation logo lamp heeft maar liefst 16 kleuren die u met een afstandsbediening kunt bedienen.

MONOO PlayStation 3D LED Nachtlamp - Optische Illusie Lamp

De MONOO PlayStation lamp is normaal verkrijgbaar voor 32,99 euro inclusief gratis verzenden. Techmania-bezoekers krijgen nog eens extra 10 procent korting met kortingscode TECHMANIA. Vergeet deze niet in te voeren tijdens het afrekenen!

PS: Deze MONOO kortingscode geldt voor het complete assortiment met een minimum order waarde van 25 euro.

Net binnen