donderdag 28 maart 2024
HomeGamingCadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda...

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda vanaf 23 oktober verkrijgbaar

Hou de maat om Hyrule te redden in Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda voor de Nintendo Switch. Ontdek een onvergetelijk, ritmisch avontuur waarin de gameplay van Crypt of the NecroDancer wordt gecombineerd met unieke omgevingen en muziek uit The Legend of Zelda.

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda

Hyrule heeft je hulp nodig! De koning van Hyrule is in een diepe slaap gebracht door een kwaadaardige schurk, die vastberaden is om een kakofonie van betoverende muziek door het land te laten schallen. Zet je beste beentje voor, want geen enkele slechterik mag de dans ontspringen!

Je begint je avontuur als Cadence, de heldin uit Crypt of the NecroDancer. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je ook als Link of prinses Zelda spelen. Verken de willekeurig gegenereerde wereld en kerkers en laat de slechteriken een toontje lager zingen in dit spannende avontuur met een ritmische twist! Doorkruis de mysterieuze Lost Woods, trek door de straten van Kakariko Village en bezoek vele gedenkwaardige plaatsen uit The Legend of Zelda. Misschien kom je hier en daar zelfs een bekend gezicht tegen!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws