9.1 C
Amsterdam
donderdag 2 februari 2023
HomeDealsDagdeal: Photon Educatieve Robot - van €219 voor €99,95

Dagdeal: Photon Educatieve Robot – van €219 voor €99,95

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

Als Miles Dyson nou iets meer Isaac Asimov had gelezen, dan had onze toekomst er misschien wel wat rooskleuriger uitgezien. Dat, of misschien had hij wat meer met zijn Photon Robot moeten spelen toen hij nog klein was. 

Want hij – net als wij allemaal – kan maar beter wennen aan het idee dat er meer en meer wordt geautomatiseerd. Met de educatieve Photon robot laat je je kind spelenderwijs kennismaken met programmeren!

Vanaf 5 jaar

Nog geen codeer-ervaring? Geen probleem! Begin stap voor stap met het programmeren van Photons bewegingen, zijn kleuren en hoe hij met behulp van zijn 10 sensoren kan reageren op zijn omgeving. Met behulp van de gratis app maak je al gauw een vliegende start. 

Get with the program

Kinderen leren programmeren simpelweg door met hun vinger een lijn te trekken. Hebben ze het door? Dan is het tijd voor het volgende hoofdstuk en de volgende les! Door middel van simpele pictogrammen leren ze de beginselen van het programmeren, om vervolgens langzaam over te stappen op ‘grotemensen’ programmeertaal.

Van de basisbeginselen, computervaardigheden en logisch leren nadenken: met de Photon robot geef je jouw kindje een voorsprong op de rest! Bij iBOOD is de Photon Educatieve Robot alleen vandaag verkrijgbaar voor 99,95 euro!

Net binnen