8.7 C
Amsterdam
donderdag 2 februari 2023
HomeGadgetsApple ontwerpt eigen mondkapjes

Apple ontwerpt eigen mondkapjes

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

Sinds augustus loopt het aantal coronabesmettingen weer hard op. Onder druk van het coronavirus hebben verschillende landen mondkapjes verplicht in winkels. Naast winkelend publiek moeten ook medewerkers een mondkapje dragen. Voor Apple Stores zijn natuurlijk geen uitzonderingen.

Apple mondkapje

Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino heeft speciaal voor zijn personeel eigen mondkapjes ontworpen. Deze zijn ontworpen door de Engineering en Industrial Design teams.

In de verpakking zitten vijf afgesloten mondkapjes met special adapters die ervoor moeten zorgen dat de masker nog beter zit. De verpakking ziet eruit als een standaard doosje van een Apple-product. Doosje bevat onder meer naam van het product, Designed by Apple in California, Assembled in China, een serienummer en de productiedatum.

Lewis Hilsenteger van YouTube-kanaal Unbox Therapy heeft een unboxing video gemaakt van de Apple Mask. Volgens Lewis is het stof gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en kan het maximaal vijf keer uitgewassen worden.

De Apple Mask is voorlopig enkel bedoeld voor eigen medewerkers. Of het in de toekomst ook verschijnt voor de rest van de wereld is vooralsnog niet bekend.

Net binnen