HomeSmartphoneSamsung Galaxy S20 FE is vanaf nu te pre-orderen

Samsung Galaxy S20 FE is vanaf nu te pre-orderen

Alles wat je nodig hebt om te kunnen doen wat je wilt

Samsung kondigde tijdens het Unpacked-event onder meer de Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Het 6,5-inch FHD Infinity-O Display heeft randen rondom de platte hoeken die nauwelijks zichtbaar zijn en een camera die subtiel weggewerkt is. Dit zorgt voor een scherm waarop gamen, streamen en videogesprekken nog meeslepender en leuker wordt.

Galaxy S20 FE

Met drie camera’s aan de achterzijde kun je met gemak die professionele, #zonderfilter-waardige foto’s maken. Breng de scène in beeld met de Ultra Wide camera, maak het nog breder met de Wide-angle camera of zoom in met maximaal 3x Optische Zoom door middel van de Telephoto Camera.

Krijg VIP-toegang, zelfs vanaf de achterste rij — met 30X Space Zoom kun je vanaf de ene kant van de kamer inzoomen op de andere kant. Met de combinatie van 3x Optische Zoom en 30x Space Zoom kun je een close-up van de scène krijgen zonder dat je je hoeft te verplaatsen.

Met grotere pixels en verbeterde camera-AI past de camera aan de achterzijde van de Galaxy S20 FE zich aan om zelfs als het donker is, licht te vangen, zodat je foto’s er gedetailleerd en kleurrijk uitzien. Hij maakt bovendien meerdere opnames tegelijk en verwerkt ze tot één duidelijke nachtfoto.

Een 32MP camera aan de voorzijde, tilt je selfies en vlogs naar een heel ander niveau. Wees de ster van de opname en geniet van meer details in je foto’s en video’s.

Leef zonder zorgen over waar je je telefoon kunt opladen. De batterij van 4500 mAh (standaard) zorgt ervoor dat jouw telefoon de hele dag meegaat en is intelligent genoeg om stroom te besparen voor wanneer je hem echt nodig hebt.

De Samsung Galaxy S20 FE is vanaf nu te pre-orderen en vanaf 2 oktober verkrijgbaar.

Waar te koop

Mobiele versie afsluiten