4.4 C
Amsterdam
dinsdag 31 januari 2023
HomeSmartphoneLG presenteert smartphone met draaiend tweede scherm

LG presenteert smartphone met draaiend tweede scherm

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

LG heeft een nieuwe smartphone aangekondigd, waarvan het tweede scherm 90 graden gedraaid kan worden. Het tweede scherm van de LG Wing kan onder meer gebruikt worden voor een tweede app of als bedieningselement voor bijvoorbeeld de camera-app.

LG Wing

Het primaire scherm van de LG Wing is een 6,8-inch OLED-scherm met een resolutie van 2460 pixels 1080 pixels. Het tweede scherm is een 3,9-inch OLED-scherm met een resolutie van 1240 bij 1080 pixels.

Op beide schermen kunnen apps worden geopend. Zo kan je bijvoorbeeld het gekantelde scherm gebruiken om een video te kijken, terwijl je op het onderste scherm bijvoorbeeld zit te appen.

LG Wing

Onder de motorkap beschikt de LG Wing over een Snapdragon 765G met ingebouwd X52-modem met 5G, 8GB aan werkgeheugen en 4000 mAh-accu. Het toestel verschijnt in een variant met 128GB en een variant met 256GB opslagruimte.

Op de achterkant van de telefoon zijn drie camera’s geplaatst. Het toestel komt voor het eind van het jaar uit in onder meer Nederland. LG heeft geen uitspraken gedaan over de prijzen van het toestel.

Net binnen