HomeDealsDagdeal: Edifier Draadloze In-ears TWS NB2 Oordopjes - van €109,95 voor €59,95

Dagdeal: Edifier Draadloze In-ears TWS NB2 Oordopjes – van €109,95 voor €59,95

Bij Edifier kunnen ze dingen. Je oren verwennen vooral. Waar draadloze in-ears vaak betekenen dat je aan kwaliteit moet inleveren, is dat bij deze badboys niet het geval. Au contraire, mes amis.

Edifier TWS NB2

Met het geluid is het zoals je kunt verwachten dik in orde. Deze Tweakers zijn het er in elk geval mee eens. De reviewers hebben de Edifiers overigens van yours truly! Wil je ook eens de nieuwste gear uittesten? Hou dan ons forum goed in de gaten.

De ingebouwde Φ10mm composiet diafragma driver unit levert muziek met een breder geluidsbeeld, wat voor een muziek je ook luistert. Behalve mumble rap, want dat klinkt altijd ruk. 

Active Noise Cancelling

Noise cancelling wordt geregeld door ams: deze nieuwste Bluetooth-versie, gecombineerd met ANC hybride actieve ruisonderdrukkingstechnologie zorgen voor een stille luisterervaring, of je nu in het vliegtuig, in de metro of in een druk kantoor zit. Met de TWS NB2 blijf je altijd gefocust en zonder afleiding. Wil je het echt goed horen en haal je de Edifier uit je oor? Dan stopt ‘ie automatisch. 

Do not disturb

Soms wil je ook weer wél wat meer van je omgeving meekrijgen; bijvoorbeeld als er weer eens een vertraging wordt aangekondigd op het perron. Met de omgevingsgeluidsmodus ingeschakeld hoor je precies wat je moet horen. Over precies horen gesproken: door de dubbele microfoons wordt alles behalve menselijke stemmen gefilterd en voer je zo een helder gesprek, zelfs in een rumoerige omgeving. 

Gebruiksvriendelijk

Pairen met je telefoon hoeft slechts één keer en met de gratis app heb je de volledige controle over alle instellingen. Geen zin om een app te downloaden. Is niet nodig. Wil je de telefoon opnemen of even snel vooruitspoelen dan doe je dat gewoon met een tikje op je earbuds dankzij de intuïtieve Tap Control. 

Buiten hoef je niet bang te zijn voor een plensbuitje, want deze Edifier heeft een stof- en waterdichtheid van IP54!

All day erryday

Zonder active noise cancelling gaan deze pareltjes wel 32 uur (9 uur oordopjes + 23 uur oplaadcase) mee, en met ANC aan 25 uur (7 uur oordopjes + 18 uur oplaadcase). Dat is een lange, lange rit dus. Absurd mooie in-ears met heerlijk geluid? Yes, please.

Bij iBOOD kost de Edifier Draadloze In-ears TWS NB2 alleen vandaag 59,95 euro!

Mobiele versie afsluiten