vrijdag 29 maart 2024
HomeDealsDagdeal: Apple HomePod Smart Speaker - van €379 voor €269,95

Dagdeal: Apple HomePod Smart Speaker – van €379 voor €269,95

Maak het jezelf gemakkelijk en schaf een butler aan. Nee, niet één van vlees en bloed, dat soort butlers zijn voor de meeste van ons onbetaalbaar. Nee, we hebben het over deze must-have gadget van Apple. Deze smart speaker speelt je favoriete muziek af, is je wekker en agenda, stuurt je smart home aan en helpt al je vragen te beantwoorden. Kortom, hier is jouw persoonlijke butler, zodat jij op je “butt” kan blijven zitten.

Apple HomePod

De HomePod is Apple’s antwoord op concurrerende smart speakers. Wat de HomePod dan uniek maakt? Wat dacht je van Siri-ondersteuning voor spraakbesturing, Apple’s krachtige A8-chip voor de snelst mogelijk resultaten en compatibiliteit met de Apple Music muziekdienst.

Of je nu het nieuwste Beyoncé of U2 album wil afspelen, je agenda moet checken of je afvraagt welke films er allemaal draaien vanavond, dankzij de HomePod met Siri heb je binnen no time je antwoord.

En dan is er natuurlijk dat iconische Apple design. De HomePod is zo’n 17 centimeter hoog en heeft een buitenzijde van gaasweefsel. Aan de binnenzijde tref je een imposante woofer en zeven tweeters aan. Het resultaat? Kristalhelder geluid dat ook nog eens lekker hard gezet kan worden. Dankzij de intelligente A8-chip en zes geavanceerde microfoons worden echo’s gefilterd en de geluidskwaliteit geoptimaliseerd.

Aan de bovenzijde vind je een touchpaneel dat licht geeft wanneer de HomePod actief is. Hiermee kun je het volume aanpassen, je muziek pauzeren en vervolgen, Siri activeren en meer.

Heb je HomeKit-compatibele apparatuur, zoals de Philips Hue-verlichting of Honeywell-thermostaten, dan kunnen deze communiceren met je Apple HomePod. Zo kan Siri je helpen de verlichting aan of uit te zetten, de temperatuur aan te passen en meer.

Bij iBOOD kost de Apple HomePod Smart Speaker alleen vandaag 269,95 euro!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws