7.1 C
Amsterdam
woensdag 1 februari 2023
HomeGadgetsLG brengt draadloze oordopjes uit met antibacteriële case

LG brengt draadloze oordopjes uit met antibacteriële case

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

LG presenteerde eerder dit jaar de LG TONE+ Free draadloze oordopjes met een UVnano-case. De oortjes zijn vanaf volgende maand verkrijgbaar in verschillende Europese landen. De LG TONE+ Free kunnen tot zes uur mee op een acculading. Het meegeleverde doosje kan de oortjes nog eens 3,5 keer laden.

LG Tone+ Free HBS-FN6

De draadloze oortjes worden meegeleverd met een speciale UVnano oplaadcase die uv-licht uitstraalt tijdens het opladen. Volgens LG zou het ultraviolet licht in staat zijn om 99,9 procent van bacteriën te doden. UV-licht is bovendien ook schadelijk voor virussen, waaronder het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt. De UVnano-case zit alleen bij de duurste versie van de oortjes: HBS-FN6. De goedkopere HBS-FN4 krijgt deze case niet.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft nog geen prijzen bekendgemaakt, maar als we het doorgaans betrouwbare website Engadget mogen geloven moet de HBS-FN6 £150 en de HBS-FN4 £100.

De draadloze oordopjes maken gebruik van HeadPhone Spatial Processing van partnerbedrijf Meridian. Verder ondersteunen de oortjes snel pairen en hebben twee microfoons aan boord: een voor spraakinvoer en de andere voor het wegfilteren van het omgevingsgeluid. De oordopjes hebben geen actieve noisecancelling.

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in