8.4 C
Amsterdam
maandag 30 januari 2023
HomeAppsVersla jij F1-ster Pierre Gasly?

Versla jij F1-ster Pierre Gasly?

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

Je kreeg simpelweg de kans niet. Dat is de enige reden waarom je geen Formule 1-wereldkampioen bent geworden, toch? Nou, hier krijg je de kans om je te bewijzen en je racevaardigheden te testen tegen de besten ter wereld.

F1 Mobile Racing

F1 Mobile Racing

F1 Mobile Racing laat je de strijd aangaan tegen andere opkomende racecoureurs uit alle hoeken van de wereld in live play-v-player-duels. Wij tillen het nog even naar een hoger niveau.

Op weg naar het hoofdkwartier van het team maakten we een praatje met de nieuwe Red Bull-coureur Pierre Gasly. We vroegen de F1-ster om met zijn 2018 Torro Rosso een rondetijd in het spel te zetten.

Maar hoe snel was de jonge Fransoos?

Als je een trotse Gasly hoort verkondigen ‘ik ben best blij met die rondetijd’ als hij over de virtuele finishlijn komt zetten, dan weet je hoe laat het is… Er wacht je een behoorlijke uitdaging.

Zijn winnende rondetijd, die jij mag verbeteren: een afschrikwekkende één minuut en 30,28 seconden.

Deze tijd is gezet op het circuit van Silverstone met de mogelijkheden die elke League 7-auto heeft, en alle racehulpjes uitgezet. Dit is een uitdaging voor alle wannabe-racers.

Dus, ben jij sneller dan Pierre Gasly? Om daar achter te komen, download je F1 Mobile Racing en zet je een rondetijd. Je krijgt niet elke dag de kans om een F1-coureur te verslaan in een race.

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in