7.1 C
Amsterdam
dinsdag 31 januari 2023
HomeSmartphoneDrie nieuwe iPhones met iPhone X-ontwerp in 2018

Drie nieuwe iPhones met iPhone X-ontwerp in 2018

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

De Apple iPhone X is sinds begin november verkrijgbaar in onder meer Nederland. Hoewel we nog ruim een jaar moeten wachten op nieuwe iPhones van het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino, duiken de eerste geruchten over zijn opvolger al op – ja, nu al.

Nieuwe iPhones

Nieuwe iPhones

Volgens het doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo brengt Apple in het najaar van 2018 weer drie nieuwe iPhones uit. Alle drie de toestellen zouden nagenoeg een randloos display hebben.

De beste man verwacht dat het Amerikaanse bedrijf het ontwerp van de iPhone X zal toepassen bij de aankomende iPhones van volgend jaar.

Volgend jaar zou de iPhone X maar liefst twee opvolgers krijgen. Eén met een schermformaat van 5,8-inch en een tweede toestel met een 6,5-inch schermformaat. Beide smartphones zouden uitgerust worden met een OLED-scherm.

Het derde iPhone-model zou naar verluidt een 6,1-inch LCD-display krijgen als de huidige iPhone 8, maar wel hetzelfde design van de iPhone X. Dit toestel zou wel mindere specificaties krijgen. Ming-Chi Kuo denkt dat dit toestel de opvolger wordt van de iPhone SE.

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in