8.4 C
Amsterdam
maandag 30 januari 2023
HomeGadgetsCartridges en klooncartridges

Cartridges en klooncartridges

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

Een goede printer kan men tegenwoordig al voor minder dan 100 euro aanschaffen, maar de printerinkt blijft de grootste kostenpost. Iedereen die thuis een printer heeft staan weet dit.

Cartridges

Cartridges

Een originele cartridge of toner levert natuurlijk de beste kwaliteit. Daar betaal je natuurlijk ook een flinke bedrag voor. Maar er bestaan ook klooncartridges waar de meeste afdrukken er prima uitzien.

Klooncartridges

Met een klooncartridge valt een hoop gel te besparen. Bij een klooncartridge denk je direct aan of het wel mooi afdrukt en of het je printer niet stukmaakt. De verschillen per merk zijn groot.

Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat originele inkt de beste kwaliteit levert. Bij klooncartridges zien de meeste afdrukken er prima uit. Een meerderheid van de gebruikers is zelfs zeer te spreken over de afdrukkwaliteit van een klooncartridge.

De verschillen tussen de kloonmerken zijn wel erg groot. Sommige huismerken doen zelfs niet onder een originele variant. Helaas is er niet voor iedere printer een alternatieve cartridges of toners beschikbaar.

Printen

Vele denken dat je met een kloon minder kan printen. Dit blijkt een mythe te zijn. Uit onderzoek blijkt het tegendeel. Met de meeste alternatieve cartridges kan je zelfs meer printen.

Printer kapot

Een kapotte printer is natuurlijk niet leuk. Een kapotte printer, vastzittende cartridges en lekkende inkt door een kloon, komen slechts bij een enkeling voor.

Vergelijk

Als je uit bent welke inkt of toner je gaat aanschaffen is het tijd om te vergelijken. De prijzen bij verschillende winkels lopen namelijk sterk uiteen. Alleeninkt.nl heeft voor de meeste printers een alternatieve cartridge en toner. Deze vervangende inkt cartridge en laser toner is kwalitatief net zo goed als een originele.

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in