4.7 C
Amsterdam
zondag 29 januari 2023
HomeSmartphone'iPhone 8 vanaf november verkrijgbaar'

‘iPhone 8 vanaf november verkrijgbaar’

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

Apple gaat later dit jaar meerdere iPhones uitbrengen. Denk hierbij aan de iPhone 7S, iPhone 7S Plus en niet te vergeten de iPhone 8. Als we het doorgaans betrouwbare Japanse website Macotakara mogen geloven kunnen we de iPhone 7S en de 7S Plus over een kleine twee maanden, dus in september verwachten.

iPhone 8
iPhone 8 concept – martinhajek.com

iPhone 8

Wie geïnteresseerd is in de jubileumeditie met alle vernieuwingen moet iets langer wachten. Volgens de Japanners staat deze gepland voor eind oktober of begin november.

Bronnen van Macotakara zeggen dat de grotere powerknop aan de zijkant van het toestel een normale knop is en dat het niet zal schikken over Touch ID of andere sensoren.

Wel heeft de iPhone 8 aan de voorkant allemaal nieuwe sensoren. Denk hierbij aan sensoren voor augmented reality, geavanceerde gezichtsherkenning en veel meer.

In de afgelopen periode zijn er heel wat speculaties waar Apple de Touch ID heeft verstopt. Tot heden weet niemand waar het is. Als we het doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo mogen geloven heeft Apple de vingerafdrukscanner laten vervallen en maakt de nieuwe iPhone enkel gebruik van gezichtsherkenning.

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in