dinsdag 23 april 2024
HomeGadgetsDe coolste gadgets en originele cadeautjes voor Valentijnsdag

De coolste gadgets en originele cadeautjes voor Valentijnsdag

Over enkele dagen is het Valentijnsdag en je wilt je geliefde natuurlijk extra aandacht en cadeautjes geven. Wanneer je een man een cadeau wil geven denk je waarschijnlijk aan de traditionele cadeaus als parfum, aftershave of een overhemd. Maar waarom hem niet eens verrassen met een origineel gadget? We hebben een lijstje voor je gemaakt met de coolste gadgets en originele cadeautjes voor Valentijnsdag.

Cadeautjes voor Valentijnsdag

Cadeautjes voor Valentijnsdag

Met Valentijnsdag in aantocht gaat het bij veel mensen kriebelen en speuren we het internet af om ideeën op te doen. Heb jij je verlanglijstje al gemaakt? Laat de traditionele cadeaus dit jaar maar staan, want gadgets doen het erg goed bij jong en oud!

Een cadeautje is een geweldige manier om je geliefde te verassen. Het zorgt voor net dat extra stukje emotie. Het is natuurlijk niet zo gemakkelijk om het perfecte cadeautje te vinden voor je partner. In de winkel heb je de mogelijkheid om een product even aan te raken of met je eigen ogen te zien, maar niet de mogelijkheid om duizenden producten op voorraad te hebben. Bij Cadeautjes.nl kan je terecht voor elk gelegenheid, dus ook cadeautjes voor Valentijnsdag.

Voor de gene die geen flauw idee heeft wat hij/zij moet kopen kan hier de nieuwste gadgets zien. Hier kan je voor iedereen een leuke of handige gadget vinden. Er zijn zo veel verschillende gadgets dat de keuze bijna eindeloos is.

iBed – het tablet-plateau

Dit is een leuk cadeau voor iedereen met een tablet. Heel eenvoudig de tablet aan het plateau bevestigen en je kunt je kleine computer al bedienen zonder beide handen nodig te hebben. Dit originele geschenk is verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw.

Prijs: v.a. 12,90 euro

iBed – het tablet-plateau

Leugendetector om zelf te bouwen

Ken je iemand die altijd al detective heeft willen worden maar die nog steeds niet over de juiste materialen beschikt? Met dit cadeautje help je diegene een handje op weg. Deze leugendetector moet je wel zelf bouwen, maar dat is als detective in spé alleen maar goed. Zo heb je op en top kennis van de apparatuur die je moet gebruiken. Een leuk cadeautje voor iedereen!

Prijs: 12,90 euro

Leugendetector om zelf te bouwen

Virtual Reality Bril

Lekker wandelen tussen de dinosaurussen, een ritje in de achtbaan maken of een film kijken waarin je 360° kan draaien – en dat allemaal in de huiskamer. De wereld van virtual reality biedt een ongekende keur aan nieuwe mogelijkheden en iedereen kan die wereld nu eenvoudig en betaalbaar ontdekken met deze bril voor de smartphone. Een gaaf cadeautje voor alle gadget-lovers.

Prijs: 39,90 euro

Virtual Reality Bril

Solar Charger raam oplader

Stroom sparen zonder het technisch comfort te moeten missen. Dat kan met behulp van zonne-energie en de solar oplader die de accu’s van smartphones, en vele andere apparaten oplaadt.

Prijs: vanaf 49,95

Solar Charger raam oplader

Star Wars X-Wing messenblok

Fans van Star Wars opgelet! Wij hebben hier wel een heel bijzonder cadeau-idee voor jullie, namelijk een messenblok vormgegeven als een X-Wing. Star Wars liefhebbers zullen nu wel hele grote ogen krijgen! Dit geweldige messenblok met vijf hoogwaardige keukenmessen zal jouw nieuwe trots in de keuken zijn. Of nu de Death Star of een tomaat, of nu een Sith of citroen, met dit intergalactische messenset zul jij iedere grote keuken-opgave aankunnen. Een schitterend en buitengewoon uniek cadeau voor de echte Star Wars liefhebbers!

Prijs: 129,90 euro

Star Wars X-Wing messenblok

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws